Eind oktober 2017 sprak Recruitment Tech TV, op het HR Tech World congress in Amsterdam, met de Head of Client Success Direction Elena Gritsai en Head Of Business Operations Olga But van VCV. VCV is een AI-aangedreven robot-recruiter die kandidaten zoekt, ze belt met vragen met stemherkenning en ze vervolgens uitnodigt om een ​​video-interview op te nemen.

Over VCV

Binnen enkele minuten doorzoekt de VCV search bot honderdduizenden cv’s en matcht kandidaten met de juiste functie omschrijving. De kandidaten hebben de keuze of ze willen communiceren via de online chat of gebeld willen worden. VCV kan honderden kandidaten per minuut bellen en maakt gebruik van “voice recognition technology” om de antwoorden van kandidaten te begrijpen en de details van de functie uit te leggen. Tijdens een video-interview gebruikt VCV “facial recognition” en “predictive analytics” om de kandidaten verder te screenen en de besten voor de functie te selecteren.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER