René-Bolier-OnRecruit

Woensdag 31 januari vindt de eerste live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma, live te volgen via Facebook, ontvangt gastheer Martijn Hemminga iedere maand een prominente gast uit de recruitmentwereld.

Gast: René Bolier

Naast het laatste tech- en recruitmentnieuws van de afgelopen maand en een vooruitblik op februari, spreken we ook met René Bolier, CEO van OnRecruit. Deze organisatie won de eerste prijs op de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Beste Case’, wat zeker ter sprake komt. Verder praten we met René over zijn afgelopen maand, de agenda van OnRecruit en meer!

Facebook Live

De live-uitzending is woensdag vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER