Tim Boerakker is Head of Workforce management bij Ingenico en vertelde tijdens het Recruitment Tech Event 2017 over het aantrekken van talenten met behulp van volumerecruitment. Recruitment Tech TV sprak hem na afloop van zijn breakout.

Volumerecruitment

Tijdens het event sprak Boerakker over de driehoek waar organisaties mee te maken hebben bij volumerecruitment: budget, snelheid en kwaliteit. “Uiteindelijk moet je een keuze maken, je kan namelijk niet alle drie hebben. Je kan niet hoge kwaliteit hebben, iemand snel hebben en dan ook nog eens goedkoop. Om volume te kunnen draaien, springt er één heel erg uit: snelheid.”

Bekijk hierboven de video waarin Boerakker uitlegt waarom snelheid zo belangrijk is. Ook gaat hij in op andere vragen over volumerecruitment. Lees ook vier belangrijke tips voor het optimaliseren van jouw volume recruitment.

Over Ingenico

Igenico Group is een toonaangevende organisatie die zich wereldwijd onderscheidt door het leveren van end-to-end betaaloplossingen die organisaties in staat stellen te verkopen via alle kanalen: in de winkel, online en via de mobiel. Igenico Group weet veel talenten te strikken, wat een kunst is in een krappe arbeidsmarkt.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER