Donderdag 23 november 2017 werden voor de derde maal de Recruitment Tech Awards uitgereikt tijdens het Recruitment Tech Event in Utrecht. OnRecruit ging er met de prijs voor ‘Best tooling’ vandoor en Olympia met de prijs voor ‘Best case’. Bekijk de uitreiking terug en hoor de reacties van de winnaars in deze video.

Tooling wordt steeds meer toegepast

Juryvoorzitter Marieke van Heek is blij dat er dit jaar bijna twee keer zoveel cases zijn ingezonden. “De tooling die een paar jaar geleden werden ingezonden worden nu toegepast,” aldus Van Heek in de video. Het aantal inzendingen was gelijk aan 2016, alleen waren er dus meer inzendingen in de categorie ‘Best case’. Het publiek kon ook stemmen en er werd dit jaar meer dan ooit gebruik van gemaakt met 952 unieke stemmen.

OnRecruit winnaar categorie Best tooling

OnRecruit heeft de award gewonnen in de categorie Best tooling met hun online oplossing op het gebied van analytics, marketing en nurturing. Zodra een kandidaat solliciteert koppelt OnRecruit dit met het recruitment proces in het ATS / CRM, zodat ze de kandidaat tot in het ATS kunnen volgen. “We hebben gewonnen met een platform waarbij we alle touchpoints van een kandidaat vastleggen waardoor je een goed beeld krijgt wat een kandidaat doet en bepalen waar en met welke content je de juiste kandidaat kunt aantrekken,” ligt Dirk Meeuws van OnRecruit toe in de video.

Olympia winnaar categorie Best case

Olympia heeft de award gewonnen in de categorie Best case met de WervingsCockpit. Met behulp van de WervingsCockpit is Olympia erin geslaagd de filosofie ‘iedereen e-recruiter’ effectief te activeren. “De uitdaging waar we voor stonden was hoe maak je nu van 500 hr-professionals e-recruiters. Met de WervingsCockpit is dit gelukt, legt Edwin Velsink van Olympia uit.”

In 2018 winnen?

Blijf op de hoogte vanaf wanneer je kunt inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2018 door je aan te melden voor de maandelijkse e-mail update. En wie weet sta jij 22 november op het podium tijdens de uitreiking tijdens het Recruitment Tech Event 2018.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER