Een evenement met op het podium een robot, een oud-topschaatser, een ‘stille’ breakout met koptelefoons en een lunch die als een trein naar binnen werd gereden. Dat klinkt nogal vreemd, maar dit waren toch een aantal ingrediënten van de derde editie van het Recruitment Tech Event dat donderdag 23 november jl. plaatsvond in Utrecht.

Gelukkig hebben we de video nog

Dat dit en nog veel meer toch echt heeft plaatsgevonden, zie je terug in de after video van het Recruitment Tech Event. Herbeleef het event als je erbij was. Of beleef het event alsof je erbij was.

Zet 22 november 2018 in je agenda

Ook dit jaar was het event uitverkocht en hebben we mensen moeten teleurstellen die er niet bij konden zijn. Zet daarom donderdag 22 november 2018 alvast in jouw agenda.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER