Het HR Tech World Congress vond eind oktober 2017 plaats in Amsterdam. Op dit congres  sprak Recruitment Tech TV met de Chief Executive Officer van TalentSwot; Andrew Rufatt. TalentSwot is een engine die gemaakt is om het leven van recruiters makkelijker te maken wanneer zij op zoek zijn naar de ideale kandidaat voor een openstaande functie.

Over TalentSwot

TalentSwot maakt gebruik van machine learning technology en artificial intelligence om kandidaten te screenen op gedrag, persoonlijkheid en skills. Door het gebruik van een chatbot loopt de communicatie met kandidaten soepeler en meer natuurlijk. Dat geeft de recruiter meer inzicht en deze kan hierdoor beter beslissen wie geschikt is en bij de organisatie past.

Meer interviews

Al eerder zijn interviews gepubliceerd met Robot Vera en Xor. De komende weken publiceren we bijna wekelijks een nieuw interview. Onder meer kun je nog interviews verwachten met de mensen achter RoboRecruiter en Pocket Recruiter.

Unleash 2018

In 2018 verandert de naam van HR Tech World Congress in Unleash en vindt dit congres maar liefst drie keer plaats:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER