Donderdag 23 november jl. waren 300 bezoekers, sprekers en partners getuige van de derde editie van het Recruitment Tech Event. (Her)beleef de derde editie van het Recruitment Tech Event met de fotocompilatie met meer dan 60 foto’s.

Foto’s

Bekijk hieronder de foto’s in de slider of ga naar de overzichtspagina om snel door alle foto’s te scrollen. Foto’s die bij binnenkomst zijn gemaakt (powered by Minescape), vind je in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.

Foto’s: Annemarie Bouwman / LTP Fotografie

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER