Dit zijn de 10 HR & recruitment tech events die je (online) in 2022 zeker niet mag missen

Donderdag 23 november jl. waren 300 bezoekers, sprekers en partners getuige van de derde editie van het Recruitment Tech Event. (Her)beleef de derde editie van het Recruitment Tech Event met de fotocompilatie met meer dan 60 foto’s.

Foto’s

Bekijk hieronder de foto’s in de slider of ga naar de overzichtspagina om snel door alle foto’s te scrollen. Foto’s die bij binnenkomst zijn gemaakt (powered by Minescape), vind je in het fotoalbum op onze Facebook-pagina.

Foto’s: Annemarie Bouwman / LTP Fotografie

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER