Recruitment Tech in de Stadstuin in Utrecht
De centrale hal van de Stadstuin waar barista Dagmar heerlijke koffie en thee maakt. Binnenkort voor jou?

Recruitmenttechnologie wordt steeds belangrijker bij het behalen van de recruitmentdoelstellingen en de vraag naar informatie hierover neemt toe. Om aan die vraag te voldoen zoekt Recruitment Tech een parttime webredacteur om vanuit de gloednieuwe redactie/studio in Utrecht mooie content te gaan maken.

Van artikel tot video

De persoon die wordt gezocht is vooral webredacteur maar ook wel eindredacteur, content marketeer, productieleider, verslaggever of vlogger. De parttime webredacteur maakt content over hoe online tooling recruiters en wervingsspecialisten kunnen helpen bij het werven en selecteren van medewerkers. Van praktische checklist tot interviews. Omdat video een steeds grotere rol speelt, voert de webredacteur ook hier een belangrijke rol zowel achter als voor de camera.

Bekijk hier de hele vacature

Nieuwe redactie/studio in Utrecht

Per 1 september heeft Recruitment Tech een redactie/studio in de Stadstuin in Utrecht, mét de op één na beste barista van Nederland, Dagmar! De laatste hand wordt nog gelegd aan de werkplek van de webredacteur, maar een preview zie je hieronder.

Recruitment Tech redactie/studio in aanbouw
Recruitment Tech redactie/studio in aanbouw

Videoselectie

Uiteraard gebruiken we als Recruitment Tech ook technologie in dit proces. Zo vragen we de kandidaten die solliciteren om een korte motivatievideo aan te maken (Addpipe.com in combinatie met Gravity Forms). En verder analyseren we onder meer via Hotjar.com hoe kandidaten de vacature bekijken.

Bekijk hier de hele vacature

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER