Soosr digitaliseert het referral recruitmentproces: middels een reward system worden medewerkers beloond voor het online verspreiden van vacatures en nieuws op hun social media kanalen. Recruitment Tech TV sprak met Marlise Mahieu, founder van Soosr, om meer te weten te komen over deze nieuwe referraltool.

Referral recruitment

Nu de markt steeds meer op zoek is naar referral recruitment heeft het bedrijf specifiek gekozen voor de recruitmentmarkt. Een nieuwe vacature kan met één druk op de knop worden verspreid naar medewerkers, die direct worden beloond met Soosr coins als zij de vacature op hun social media tijdlijn plaatsen.

Beloning naar voren halen

De beloning wordt met Soosr al aan het begin van het proces ingezet en daardoor worden medewerkers echt betrokken bij de organisatie, aldus Mahieu. Nieuwsberichten en blogs kunnen op dezelfde manier worden gedeeld. Soosr heeft in ieder geval de ambitie om internationaal uit te breiden.

Over Soosr

Soosr is een referral recruitment tool die ervoor zorgt dat vacatures direct onder de aandacht komt bij de doelgroep via de eigen medewerkers. Meer info op: www.soosr.nl.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER