Nu 63% korting op je aanmelding voor Recruitment Tech Demo_Day 2018!

Donderdag 8 juni 2017 bezochten meer dan 200 recruitmentprofessionals de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day. Een dag die helemaal in het teken stond van demo’s van recruitment tooling. Twintig leveranciers lieten maar liefst 50 verschillende demo’s zien op hun demo desks en verzorgden daarnaast 13 demo sessions. Onze fotograaf Annemarie Bouwman maakte deze reportage.

Foto’s Recruitment Tech Demo_Day

Save the date: donderdag 7 juni 2018

Volgend jaar vind de tweede editie plaats van REcruitment Tech Demo_Day, dus zet donderdag 7 juni 2018 alvast in jouw agenda.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER