Juryvoorzitter Marieke van Heek en winnaar Jan van Goch van Connexys

Vanaf 6 juni kunnen gebruikers en aanbieders van recruitmenttechnologie inzenden om kans te maken op een Recruitment Tech Award 2016. Nieuw dit jaar is dat de beste inzendingen voor de jury mogen presenteren. De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het Recruitment Tech Event dat op donderdag 24 november 2016 plaatsvindt.

Wie volgen het CAK en Connexys op?

Vorig jaar wonnen het CAK en Connexys de eerste editie van de Recruitment Tech Awards. In een uitverkochte DeFabrique in Utrecht scoorden zij het hoogst bij vak- en publieksjury. Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën. In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging zich inschrijven. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen zich inschrijven voor de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie en is innovatie meegenomen.

De vakjury maakt op basis van alle inzendingen een voorselectie die voor de vakjury hun tooling of case mogen toelichten. Hierna krijgt het publiek de mogelijkheid om in beide categorieën een favoriet te kiezen.

Compagnon weer partner Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards worden ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Compagnon. ‘Recruiters concurreren steeds meer om schaarse kandidaten. De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn,’ licht oprichter en directeur Frank Roders de samenwerking toe.

De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn.

‘Als recruitmentspecialist proberen wij als Compagnon steeds de nieuwste technieken uit. Daarom zijn we ook in 2016 weer partner in de Recruitment Tech Awards. De eerste editie was zeer succesvol en de tweede editie wordt vast nog beter. Zorg dat je jouw case of tooling vanaf 1 juni inzend!’

Inzenden van 6 juni tot en met 15 september 2016

Van maandag 6 juni 2016 10.00 uur tot donderdag 15 september 2016 17.00 uur kunnen cases en tools worden ingezonden. Nieuw dit jaar is ook dat een samenvatting van de inzendingen tussentijds wordt gepubliceerd in een aantal artikelen. Op deze wijze dienen de cases en tools nog meer als inspiratiebron voor anderen. Aan meedoen zijn geen kosten verbonden. Bekijk de planning voor 2016, een video met de 6 genomineerden in 2015 op de awards-site.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de maandelijkse e-mail update.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER