Het CAK won vorig jaar tijdens het eerste Recruitment Tech Event de Recruitment Tech Award in de categorie best case. Met een geïntegreerd online assessment voor het Klant Contact Center wist het CAK de selectie te optimaliseren. Recruitment Tech TV ging langs bij Matthijs van der Linden van het CAK om meer te weten te komen over de winnende case en waar het CAK nog meer mee bezig is.

Geïntegreerd online assessment

Het CAK heeft een online assessmenttool gericht op contact center agents geïntegreerd in het recruitmentsysteem en de recruitmentsite. Daarbij is een koppeling gemaakt met hun werkenbij-site en ATS, zodat ze zonder extra CMS van Harver kunnen werken. De drempel van een test van anderhalf uur is voldoende om goed gemotiveerde kandidaten binnen te krijgen. De tool stelt controlevragen waardoor minder kandidaten op randvoorwaarden uitvallen. En de testresultaten geven een goed beeld van de kandidaat en de kans op een goede match. Dit allemaal als basis voor een goed eindgesprek. Bekijk de hele case op de pagina van de Recruitment Tech Awards 2015.

Het CAK

Matthijs van der Linden is recruitment intelligence specialist bij het CAK en stond mede aan de wieg van het implementeren van het geïntegreerd online assessment bij het Klant Contact Center van het CAK. Het CAK is de publieke dienstverlener die staat voor de uitvoering van regelingen van de overheid en communicatie met burgers. Naast uitvoerder van regelingen ontwikkelt het CAK zich steeds meer tot het informatiepunt en wegwijzer voor burgers. Zij vertaalt wet- en regelgeving naar voor de burger begrijpelijk en toegankelijke informatie en helpt hen hun weg te vinden en inzicht en overzicht te bieden binnen de regelingen en loketten in het zorgdomein. Het CAK vormt hiermee de verbindende schakel tussen burgers en overheid en dragen hierdoor bij aan een effectieve, efficiënte en betrouwbare overheid.

Recruitment Tech Award 2016

Ook dit jaar wordt weer de Recruitment Tech Award uitgereikt en wel op donderdag 24 november 2016 tijdens het Recruitment Tech Event 2016. Gebruikers en leveranciers van recruitmenttechnologie kunnen van 1 juni tot en met 15 september 2016 inzenden om mee te dingen naar de awards van dit jaar. Kijk voor meer informatie bij de Recruitment Tech Awards 2016.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER