Data gedreven preselectie vereenvoudigt de voorselectie

Wereldwijde specialist op het gebied van talent assessment Cubiks heeft Cubiks Hire gelanceerd. Deze gloednieuwe oplossing vereenvoudigt de voorselectie; inspirerende online assessments waarmee snel de meest geschikte kandidaten voor een bepaalde rol worden geïdentificeerd.

Screenen van kandidaten stroomlijnen

Vandaag de dag staan Werkgevers voor de uitdaging om het beste talent aan te trekken en te identificeren te midden van grote aantallen potentiële sollicitanten. Historisch gezien is dit altijd een complex en arbeidsintensief proces geweest. De R&D-afdeling van Cubiks heeft Cubiks Hire ontworpen om het screenen van sollicitanten te stroomlijnen en tegelijkertijd een geweldige ervaring voor de kandidaat te creëren.

Tot 50% minder wervingstijd

Met Cubiks Hire kunnen recruiters vertrouwen op een wetenschappelijke benadering. Omdat Cubiks Hire data gedreven is, filtert het automatisch de toptalenten uit binnen het selectieproces. Dit betekent dat de wervingstijd tot wel 50% verkort kan worden, waardoor recruiters meer tijd kunnen besteden aan de sollicitanten die ze echt graag willen spreken.

Ongecompliceerde, kostenefficiënte oplossing

Jouko van Aggelen, Partner en Country Manager Cubiks Nederland: “We zijn trots om deze spannende nieuwe oplossing te introduceren, gestoeld op ons toonaangevende en marktleidende portfolio van talent management instrumenten en diensten. Vandaag de dag hebben werkgevers ongecompliceerde, kostenefficiënte oplossingen nodig om HR-uitdagingen het hoofd te bieden. Cubiks Hire doet precies dit; het stelt recruiters in staat de voorselectie op een eenvoudige, efficiënte manier te beheren, terwijl kandidaten in het proces betrokken raken bij de organisatie.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER