Binnenkort lanceert OnRecruit haar nieuwe recruitmentplatform iidentify wat werkgevers helpt om een talentpool op te bouwen en te onderhouden. Recruitment Tech TV sprak met René Bolier van OnRecruit over hun nieuwe platform en over programmatic job advertising.

Recruitmentplatform

iidentify is ontwikkeld door OnRecruit met behulp van de input van meer dan 200 werkgevers met als doel een online recruitmentplatform neer te zetten dat het prettig maakt voor de kandidaat om werkgevers te ontdekken, met hen in contact te komen en feedback van hen te krijgen. Werkgevers bouwen hierdoor een talentpool op van mensen die interesse in hen hebben waardoor ze een relatie met deze mensen kunnen bouwen en hen op het juiste moment aan kunnen nemen.

Controle bij de kandidaat

In de video vertelt René onder meer aan Martijn Hemminga van Recruitment Tech TV waarom ze iidentify gaan lanceren en hoe het werkt. Voor werkgevers is iidentify met name een talentpooling-oplossing waarin zij kunnen ontdekken wie de mensen zijn die in de toekomst bij hen willen werken. Voor kandidaten is het platform een mogelijkheid om werkgevers te ontdekken, zich met deze werkgevers te verbinden en terug te horen of de werkgever hen ook interessant vindt. Vervolgens kunnen ze door de werkgever benaderd worden of te horen krijgen dat de werkgever ook interesse heeft in hen naar aanleiding van hun met 1 klik getoonde interesse in een vacature. Hierdoor heeft de kandidaat de controle en wordt de drempel om met elkaar in contact te komen een stuk lager.

Programmatic job advertising

Daarnaast spraken we met René over programmatic job advertising waarbij geautomatiseerd vacatures onder ogen worden gebracht van de juiste doelgroep op het juiste moment. Hierdoor halen vacaturehouders een optimaal rendement uit hun marketing budget.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER