Donderdag 24 november tweede editie Recruitment Tech Event

Op donderdag 24 november 2016 staat de recruitmenttechnologie van 2017 centraal tijdens het Recruitment Tech Event 2016. Zo’n 200 vakgenoten laten zich informeren en inspireren over de recruitmenttechnologie van morgen.

Uitgebreider programma

Het Recruitment Tech Event 2016 (#RTE16) vindt wederom plaats in DeFabrique in Utrecht. Tijdens de evaluatie is de industriële maar tegelijkertijd sfeervolle locatie zeer goed bevallen. Nieuw deze tweede editie is een extra breakout-ronde waardoor het event al om 10.30 uur begint. Voor de drie breakout-rondes stel je vanaf medio juli zelf jouw programma samen.

Presenting partners

Een vijftal presenting partners maken het Recruitment Tech Event mede mogelijk: Hireserve, Minescape, HROffice,  CV-OK en Connexys. “Ik beschouw het als een groot compliment dat alle vijf de Presenting partners er vorig jaar ook al bij waren,” zegt initiatiefnemer Martijn Hemminga. De Presenting partners kijken ook uit naar de tweede editie van het Recruitment Tech Event:

André Polderman, directeur Minescape:

“Door de jongste innovaties in recruitmenttechnologie ben je als recruitmentbureau of HR-afdeling zelf steeds meer ‘in control’ bij het werven van de juiste kandidaten. Meer inzicht in de volledige kandidaatreis, meer flexibiliteit in je wervingscampagnes en betere focus bij het inzetten van specifieke online kanalen; stuk voor stuk ontwikkelingen die de ROI van jouw recruitmentstrategie een flinke boost zullen geven.”

Leon Buijsman, directeur Hireserve:

“Na het eerste Recruitment Tech Event vorig jaar weten we het zeker: dit is echt een MUST voor iedereen die meer wil weten over innovatieve recruitmenttechnologie. Je hoort verrassende verhalen en leerrijke cases. Je merkt of je op de goede weg bent en wat er nog meer mogelijk is. Hireserve draagt graag bij aan de tweede editie!”

Marco Chehin, Manager Sales HROffice:

“Op het Recruitment Tech Event laten we komende editie zien aan welke innovaties we afgelopen jaar hebben gebouwd op het gebied van matching, recruitment analytics en integratie met o.a. andere HRsoftware leveranciers. “Laat je 24 november bijpraten over de laatste ontwikkelingen en maak binnenkort kennis met onze nieuwste innovatie en gamechanger HROffice Portaal”.

Bark Bijkerk, CCO/CTO CV-OK:

“Voor werkgevers en bemiddelaars is het soms lastig om alle nieuwe (software) mogelijkheden op het gebied van recruitment bij te houden. Het Recruitment Tech Event geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen, innovatie en biedt inspiratie. Voor werkgevers en bemiddelaars het event om up to date te blijven.”

Jan van Goch, CMO Connexys:

“De recruiter wordt steeds meer online marketeer en recruitment verschuift naar total resource management. Tijdens het Recruitment Tech Event laten wij zien hoe je een krachtige recruitmenttechnologie inzet voor optimaal empowerment van recruitment en HR. Met als inspiratie de candidate experience.”

Terugblik Recruitment Tech Event 2015

Maak kans op vrijkaarten

Op de hoogte blijven van het Recruitment Tech Event 2016 en recruitmenttechnologie in het algemeen? Schrijf je gratis in voor de maandelijkse update e-mail en maak iedere maand kans op vrijkaarten.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER