Het is nog even tot 24 november wanneer het tweede Recruitment Tech Event plaatsvindt, maar inmiddels zijn 60% van de partnerships vergeven.

Het Recruitment Tech Event

Het Recruitment Tech Event is hét interactieve evenement waar je als leverancier van recruitmenttechnologie jouw innovaties voor 2017 kunt tonen. Middels onder meer demo’s en een breakout-sessie kun je laten zien waarom werkgevers en bureaus niet om jouw oplossingen heen kunnen.

Word Premium partner

Voor de editie van 2016 zijn nog een aantal Premium partnerships beschikbaar. Alle Presenting partnerships zijn inmiddels ingevuld. Als Premium partner krijg je een breakout-sessie waar een klant zijn/haar klantcase kan presenteren. Op de Expo&Demo-vloer krijg je ruimte om jezelf te presenteren en een demo te laten zien. Verder krijg je voorafgaand, tijdens en na het event brede zichtbaarheid en een aantal vrijkaarten.

Meer informatie

Download alle informatie over partnerships voor het Recruitment Tech Event via onderstaand formulier.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER