Deadline inzenden Recruitment Tech Awards 5 oktober 2015

De deadline om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2015 is verlengd tot en met maandag 5 oktober 2015 23.59 uur. Dan moeten alle inzendingen binnen zijn van leveranciers en gebruikers van recruitmenttechnologie die mee willen dingen naar de awards voor 2015.

Verzoek om extra tijd

Vanuit meerdere kanten ontving de organisatie van de Recruitment Tech Awards het verzoek om een paar dagen respijt om zo de inzendingen goed te kunnen onderbouwen. ‘De meeste inzendingen die tot nu toe binnen zijn gekomen zijn van leveranciers en we hopen met de extra tijd ook werkgevers, uitzend-, w&s- en detacheringsbureaus de kans te geven om alsnog in te zenden,’ legt initiatiefnemer Martijn Hemminga uit.

Gebruikers van recruitmenttechnologie

Werkgevers en bureaus (w&s/uzb/deta) die succesvol zijn met de inzet van een of meerdere recruitmenttechnologieën kunnen hun case insturen voor de categorie ‘Best case’. Ben je succesvol met jouw recruitmentsysteem, recruitmentsite, inzet van videorecruitment of social media tooling? Download dan nu het inzendformulier en stuur uiterlijk maandag 5 oktober jouw case in! Gebruikers maken naast een award en de titel kans op € 2.500,- aan opleidingen en advies op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie.

Leveranciers van recruitmenttechnologie

Leveranciers van recruitmenttechnologie (van gevestigde tot start-ups) kunnen inzenden in de categorie ‘Best tooling’. Een tool kan zowel een losstaande tool zijn als een nieuwe feature/module/onderdeel binnen een bestaande tooling, zolang het maar innovatief is. Winnaar ‘Best tooling’ ontvangt naast de award, roem en media-aandacht ook een mediapakket t.w.v. € 2.500,- via onder meer Recruitmentsystemen.nl en Werf-en.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en om uiterlijk 5 oktober 2015 in te zenden op de pagina’s van de Recruitment Tech Awards.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.