De vakjury van de Recruitment Tech Awards 2015

Op donderdag 26 november 2015 worden de Recruitment Tech Awards uitgereikt, de prijzen voor innovatieve recruitmenttechnologie. Voordat de publieksjury kan stemmen kiest de vakjury de genomineerden. De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2015 is bekend.

De vakjury 2015

De vakjury voor de Recruitment Tech Awards 2015 bestaat uit: Marieke van Heek (Manager Recruitment bij pensioenuitvoerder MN), Frank Roders (oprichter HR-dienstverlener Compagnon), Lianne Toebes (Manager Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment bij Lidl), Tom van der Valk (consultant/projectmanager e-HRM bij Blyxum) en Ron Jansen (interim Recruitment Adviseur ICT Doelgroep bij de Rijksoverheid). Bekijk de uitgebreide profielen van de vakjury.

Best tooling en best case

De vakjury buigt zich over de inzendingen voor twee categorieën, te weten ‘Best tooling’ en ‘Best case’. In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers (gevestigde tot start-ups) van recruitmenttools inzenden. En in de categorie ‘Best case’ kunnen gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringsbureaus inzenden. De vakjury kiest drie nominaties voor beide categorieën. Vervolgens krijgt het publiek twee weken de tijd om in beide categorieën een favoriet te kiezen. Lees hier meer over de Recruitment Tech Awards.

Inzenden kan tot en met 30 september

Heb je als leverancier een innovatieve tool ontwikkeld of als werkgever/bureau een innovatieve case met gebruikmaking van recruitmenttools? Zend dan gratis in en maak kans op het winnen van de titel, de award, media-aandacht en mooie prijzen t.w.v. € 2.500,-. Download hier het inzendformulier.

De Recruitment Tech Awards 2015 worden mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN