Donderdag 26 november vindt de eerste editie plaats van het Recruitment Tech Event. Dat klinkt nog ver weg, maar wie zich uiterlijk 14 september a.s. inschrijft profiteert van het vroegboektarief en betaalt € 50,- minder.

Eerste keuze in breakouts

Wanneer je je uiterlijk 14 september a.s. inschrijft profiteer je niet alleen van het lagere deelnametarief, maar heb je ook nog alle keuze om jouw eigen breakout-programma samen te stellen. Het aantal plekken per breakout-sessie is namelijk beperkt en zodra het maximale aantal deelnemers is bereikt, kun je je niet meer aanmelden. Wacht niet te lang, schrijf je in en kies uit diverse breakouts van onder meer Deloitte, Hunkemöller en Aditech.

Video

In onderstaande video vertelt dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je meer over het Recruitment Tech Event en de vroegboekkorting.

Schrijf in en profiteer van het vroegboektarief

Wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (w&s/uzb/deta) betaal je tot en met 14 september 2015 € 225,- in plaats van € 275,-. Ben je werkzaam bij een leverancier van recruitmenttechnologie of een adviseur dan betaal je € 525,- met de vroegboekkorting en daarna € 575,-. Deelnametarieven zijn exclusief BTW.

Schrijf in en profiteer t/m 14 september van het vroegboektarief

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn.