Validata

Validata

In een wereld die zich snel ontwikkelt spelen integriteit, transparantie en risicomanagement een steeds belangrijkere rol. Onderdeel hiervan is de behoefte aan verificatie van relevante gegevens.

Validata (voorheen CV-OK) is gespecialiseerd in het screenen van personen. Onze innovatieve software verbetert het screeningsproces, met de zekerheid van een optimale beveiliging en borging van privacy-eisen.

Wij hebben screeningsoplossingen voor bedrijven en instanties in alle sectoren. De focus ligt op het verifiëren van de gegevens van werknemers (pre-employment en in-employment), bewoners en vrijwilligers.

Hiermee voorziet Validata in de sterk groeiende behoefte aan zekerheid en veiligheid binnen de actuele wet- en regelgeving.

Waar we voor staan

  • Ervaren. 10 jaar ervaring in het valideren van persoonsgegevens.
  • Samen. Met ú kiezen we uw optimale screeningsproces.
  • Wereldwijd. Wij verifiëren data ook bij internationale bronnen.
  • Zekerheid. Innovatieve, veilige processen, binnen wet- en regelgeving.

validatagroup.com

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2020 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo spot van Validata Group:

Online Pre- en In-employment Screening

In deze demo laat ik jullie zien hoe eenvoudig en snel een kandidaat of nieuwe medewerker gescreend kan worden. Denk aan het verifiëren van het behaalde diploma en de werkervaring, maar ook het invullen van een integriteitsverklaring of het faciliteren van een VOG. Tot slot doorlopen we een voorbeeld rapport als resultaat van een afgeronde screening.

 

Spreker