Validata Group, Indeed, Joboti, MrWork, CompanyMatch en IVY Works eerste partners Demo_Day

De eerste namen van demo partners van Recruitment Tech Demo_Day op 8 juni 2017 zijn bekend. Indeed, CV-OK (Validata Group), Joboti, MrWork, IVY works en CompanyMatch tonen die dag de nieuwste demo’s op het gebied van recruitment en technologie.

Van CV-check tot bots

De vijf namen laten meteen al de diversiteit zien van oplossingen die bezoekers aan Recruitment Tech Demo_Day kunnen verwachten. Initiatiefnemer Martijn Hemminga is ook blij met de deelname van een aantal startups. “Naast bekende namen in de markt zijn ook een aantal startups aanwezig, waaronder Joboti (chatbots) en IVY works (assessment games).” Er zijn nog een paar plekken voor leveranciers van recruitmenttooling om deel te nemen aan de eerste editie van het event in Utrecht.

Tot 1 maart gratis inschrijven

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen zich tot 1 maart gratis inschrijven voor Demo_Day op 8 juni. Vanaf 1 maart betaal je voor deelname € 95,- excl. BTW.

Begin maart nieuwe namen

Inmiddels hebben 15 partijen al toegezegd dat ze 8 juni aanwezig zijn dus in maart worden weer een aantal namen bekend gemaakt. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de e-mail update onderaan dit bericht.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER