Met nog 4 maanden te gaan zijn er al meer dan 100 aanmeldingen voor de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day. Tijdens dit nieuwe event op donderdag 8 juni demonstreren 20 leveranciers van recruitmenttechnologie hun nieuwste oplossingen. Tot 1 maart kan iedereen, die tot de doelgroep behoort, zich nog gratis aanmelden.

Veel interesse vanuit werkgevers en bureaus

Recruitment Tech Demo_Day is dé plek voor recruiters en HR-professionals om zich te oriënteren op technologie om hun recruitment te boosten. Tijdens het event op donderdag 8 juni in Utrecht kunnen bezoekers demo’s bekijken, demosessies bezoeken en ook zelf recruitmenttools uitproberen. Initiatiefnemer Martijn Hemminga is blij verrast met de aanmeldingen tot nu toe. “Het aantal aanmeldingen voor Demo_Day loopt bovenverwachting goed. Het concept van het event is voor Nederland nieuw en is ook heel anders dan het Recruitment Tech Event dat in november weer plaatsvindt. Bij het Recruitment Tech Event is er een uitgebreid inhoudelijk programma met plenaire keynotes en breakouts. Bij Demo_Day staan de één-op-één demo’s centraal die je als bezoeker kunt bekijken op de Demo Desks van de leveranciers die meedoen. Daarnaast is er een Tech Theater waar doorlopend kleinschalige presentaties plaatsvinden van zowel leveranciers als gebruikers van recruitmenttools.”

Tot 1 maart gratis aanmelden

Professionals op gebied van HR en recruitment werkzaam aan werkgevers- of bureauzijde kunnen zich tot 1 maart gratis aanmelden voor Demo_Day op 8 juni. Vanaf 1 maart betaal je voor deelname € 95,- excl. BTW.

Meld je tot 1 maart 2017 gratis aan voor Demo_Day

Alle facetten van recruitmenttechnologie

Inmiddels zijn meer dan driekwart van de partnerships voor Demo_Day vergeven. Onder de partners zitten leveranciers van uiteenlopende tooling. “Er zijn onder meer demo’s op het gebied van recruitmentsystemen, onboarding, social media, multiposting, vacatureteksten, bots, selectie, dashboards en culture fit.” Binnenkort maakt de organisatie de namen bekend van de leveranciers die 8 juni aanwezig zijn.

Enthousiasme bij leveranciers

Het enthousiasme bij leveranciers van recruitmenttechnologie is ook groot vertelt Hemminga. “De eerste opzet van Demo_Day was om het te organiseren met 10 tot 15 leveranciers. Maar half januari zat ik al aan de 15 toezeggingen en heb ik met de locatie gekeken of we extra plekken kunnen creëren. Dat is gelukt waardoor er nu plek is voor 20 leveranciers. Er zijn dus nog een paar plekken vrij voor geïnteresseerde leveranciers.”

Meer informatie over deelnemen als leverancier aan Recruitment Tech Demo_Day 2017 vind je in de Mediakit 2017.

Demo_Day vindt plaats in nieuwe Van der Valk Utrecht

Recruitment Tech Demo_Day vindt plaats in het nieuwe Van der Valk Hotel in Utrecht aan de A12. Momenteel wordt de binnenkant nog afgemaakt. Begin februari namen we een kijkje hoe het ervoor stond:

Meld je tot 1 maart 2017 gratis aan voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER