Het zijn tijdens het Recruitment Tech Event altijd de best bezochte breakouts met cases uit de praktijk. Donderdag 3 november komt Recruitmenttech.nl dan ook met een nieuw hybride live event: Recruitment Tech Case_Day. Tijdens het Recruitment Tech Event en Demo_Day 9 juni jl. werd het nieuwe event, dat plaatsvindt in Pathé Leidsche Rijn bioscoop in Utrecht, bekendgemaakt. Tot en met 26 juli profiteer je van de super early bird prijs met tot 51% korting op een offline of online ticket.

Geen experts en geen guru’s

Annemarie van CampenVaste bezoekers van het Recruitment Tech Event weten dat we geregeld experts en zelfs guru’s op het podium hebben staan om deelnemers te inspireren. Maar als het gaat om het gebruik van recruitmentsoftware in de praktijk, dan zijn cases waarbij je een kijkje in de keuken krijgt bij een andere recruiter, goud waard. Op Case_Day komen dan ook alleen cases aan bod. En host Annemarie van Campen leidt deze dag weer in goede banen. Aan de rest van het programma wordt druk gewerkt.

Recruitment Tech Awards 2022

Ook de uitreiking van de Recruitment Tech Awards voor de 8e keer heeft altijd een ‘Best case’ prijs gehad. Bij de Awards staan met name de effectiviteit van de inzet van recruitmentsoftware centraal. Innovatie is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat het werkt en bijdraagt aan het behalen van de organisatiedoelstellingen. Donderdag 3 november worden de Recruitment Tech Awards uitgereikt in de categorieën ‘best case’ en ‘best tooling’. Inzenden voor de Awards kan vanaf woensdag 29 juni.

Hybride live event

Case_Day is helemaal opgezet als een hybride live event. Je kunt het event bijwonen in Utrecht of het volgen vanaf thuis of kantoor. En mocht onverhoopt corona roet in het eten gooien, dan wordt het een 100% online event. Deelnemers die een offline ticket hadden, krijgen dan een deel van hun ticket teruggestort.

Meld je aan met very early bird korting

Tot en met 26 juli profiteer je van maar liefst 51% korting op een offline ticket en 46% korting op een online ticket. Meld je direct aan via deze link of bekijk de eventsite voor meer info.

Meld je met very early bird korting aan voor Case_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER