4 mei Monthly 2022 met resultaten Survey 2022 en gast Thijs van den Berg (growgo)

Tijdens de Recruitment Tech Monthly op woensdag 4 mei om 16.00 uur blikken we terug op de maand april en blikken vooruit op de maand mei. In deze livestream, met gast Thijs van den Berg van growgo, onder meer aandacht voor de overname van Pivoton en de publicatie van de Recruitment Tech Survey 2022.

Growgo

Deze maand is Thijs van den Berg de gast. Hij is mede-oprichter van (recruitment)site bouwer Paddap en het nieuwe bedrijf growgo. Met growgo helpen ze sales en recruitment teams met het leggen van waardevolle connecties. Zo zijn zij continu in contact met hun ideale doelgroep en bouwen zij een netwerk voor het leven. Tijdens de livestream vertelt hij er veel meer over.

Thema’s Monthly

In de live-uitzending op woensdag 4 mei staan we onder meer stil bij:

  • Pivoton overgenomen door Duitse Zvoove
  • Recruitment Tech Survey 2022 gelanceerd
  • Florys Groep vindt snellere match met nieuwe AI-tool Apollo Jobs
  • Het laatste nieuws over RTE22 en Demo_Day op 9 juni
  • En nog veel meer…

De livestream wordt om 16.00 uur uitgezonden via Recruitmenttech.nl/livestream en via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Bekijk de uitzending van april terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER