Duitse Zvoove neemt Nederlandse uitzendsoftware Pivoton over

Eén van de grotere Nederlandse aanbieders van uitzendsoftware, Pivoton, komt in handen van de Duitse zvoove Group. Hiermee breidt zvoove uit naar nog een Europees land met zijn software-activiteiten voor de flexbranche.

Belangrijke markt

“Nederland is een van de belangrijkste markten voor uitzendbedrijven wereldwijd. De fusie heeft voor ons een hoge strategische waarde en breidt ons Europese marktleiderschap verder uit,” legt zvoove CEO Oliver Muhr uit. “Tegelijkertijd zullen onze klanten in Duitsland en Zwitserland van de transactie profiteren, aangezien we nu nog meer marktdeskundigen op het gebied van tijdelijk personeel binnen Europa hebben, die gedreven zijn om onze klanten via innovatieve software verdere concurrentievoordelen te bieden.”

Meer dan alleen flexbranche

De zvoove Group ontwikkelt en verkoopt innovatieve softwareoplossingen voor de  flexbranche, facility management en de evenementenbranche. Met meer dan 3.000 klanten en meer dan 330 medewerkers is zvoove ontstaan uit de fusie van LANDWEHR, rhb, prosoft, BackOffice, en Leviy. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland, Zwitserland en Nederland.

Next move

Als onderdeel van deze grote Europese speler profiteert Pivoton van de kracht van de  zvoove Group. “De fusie biedt uitstekende nieuwe kansen en mogelijkheden voor de  medewerkers en klanten van Pivoton. Daarnaast versterkt het onze positie in de markt  enorm. We zijn enthousiast over deze groeikans,” bevestigt Pivoton CEO Paul van den  Bosch. Bart Hemmer, CTO Pivoton vult aan: ”Door onze krachten te bundelen met zvoove,  kunnen we nog meer investeren en onze klanten nog meer concurrentievoordelen bieden door nog meer innovatie en productontwikkeling.”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER