Intractive genomineerd voor de Demo_Day Startup Pitch 2022

Gamification en storytelling platform Intractive is genomineerd voor de Demo_Day Startup Pitch 2022. Tot en met 1 april kan het publiek stemmen op Intractive of een van de andere genomineerde recruitmentsoftware. De winnende startup krijgt een demo spot en demo talk tijdens Recruitment Tech Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht. In dit artikel vertellen we je meer over de genomineerde startup Audio Intakes.

Wat is/doet Intractive?

Het verhaal van een bedrijf (kernwaarden, visie, cultuur) vertellen in een interactieve ervaring om potentiële kandidaten op speelse wijze te interesseren om te reageren op vacatures.

Waar is Intractive een oplossing voor?

De aandacht van kandidaten grijpen, ze de beste eerste indruk geven en ze daardoor te laten reageren op vacatures.

Wat maakt Intractive bijzonder?

Door het gebruik van gamification en storytelling weten we de aandacht te grijpen en deze voor gemiddeld 10 minuten vast te houden. In 10 minuten kun je veel vertellen en dus ook zorgen dat de juiste kandidaten geïnteresseerd raken in een bedrijf.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde)?

Organisaties (meestal tussen de 50 en 1000 werknemers) met een goed verhaal en die vacatures hebben die zich voornamelijk richten op starters en young professionals (20-40 jaar).

Stemmen

Vind jij dat Intractive een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2022 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je Intractive terug als winnaar.

Stem op Intractive

Bekijk hier de andere drie genomineerden, VionALitto en Audio Intakes, voor de Startup Pitch 2022.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER