1366x440 VionA

VionA is een virtueel assistent die met RPA (Robotic Process Automation) technologie helpt met het automatiseren van tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden. Tot en met 1 april kan je op deze startup stemmen waarmee zij een demo spot op Recruitment Tech Demo_Day 2022 op 9 juni in Utrecht kunnen winnen. Stemmen kan hier.

Naam van de tool/bedrijf?

VionA

Wat is/doet jouw tool?

VionA is een virtueel assistent die helpt met het automatiseren van tijdrovende repeterende werkprocessen die nog steeds met de hand gedaan worden. Hiervoor maakt zij gebruikt van RPA (Robotic Process Automation) technologie. Hierdoor houdt je meer tijd over voor leuke en belangrijke zaken zoals gesprekken met kandidaten en klanten. Ondertussen wordt het saaie werk snel en foutloos uitgevoerd wanneer je maar wilt. VionA doet dit als een dienst, waardoor je er ook geen omkijken naar hebt.

Waar is jouw tool een oplossing voor?

Voor alle processen waar veel handmatige handelingen plaatsvinden. VionA werkt in jouw eigen systemen op dezelfde manier dat jij dit ook doet. Hierdoor is veel meer mogelijk dan met bijvoorbeeld koppelingen. Enkele voorbeelden zijn automatisch matches maken tussen kandidaten en vacatures, gegevens in 1 keer in meerdere systemen verwerken inclusief eventuele berichten per mail of whatsapp, verwerken van uren, informatie verzamelen voor mailings. Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos!

Wat maakt jouw tool bijzonder?

Dat VionA met alle systemen kan werken omdat er geen koppeling tot stand hoeft te worden gebracht, dit is een gigantisch voordeel. Daarnaast kan VionA ook de interactie aan met kandidaten en klanten. Je zou VionA bijvoorbeeld extra informatie kunnen laten uitvragen bij een kandidaat, waarna deze automatisch verwerkt wordt in je systemen. Dit was tot nu onbereikbaar voor de meeste recruitment bedrijven zonder grote investeringen en langdurige projecten.

Wat is de doelgroep (aan klantzijde) voor jouw tool?

Alle bedrijven in de recruitment- en uitzendbranche die administratieve processen hebben die ze niet goed geautomatiseerd krijgen, of tot nu toe te duur waren om te automatiseren. Doordat we een totaaloplossing bieden hoeven de organisaties niet zelf dure licenties aan te schaffen en een proces expert en technisch expert in dienst te hebben om met RPA te automatiseren. Voor een derde van de kosten van een medewerker wordt je proces binnen enkele weken uitgevoerd door VionA.

Vind jij dat VionA een demo spot tijdens Recruitment Demo_Day 2022 verdient? Breng dan je stem uit en wie weet zie je VionA terug als winnaar.