Recruitment Tech Trends 2022 (3/3): Dit zijn de trends voor 2022 op het gebied van recruitmenttechnologie

In een drieluik eindejaarspodcasts zet Recruitment Tech een drietal hoofdvragen centraal die we hebben voorgelegd aan leveranciers van recruitmenttechnologie. In deze derde podcast staat de vraag centraal: wat zijn de trends voor 2022 op het gebied van recruitment en tech?

Eindejaarspodcasts

We vroegen hen tijdens de Recruitment Tech Industry Meetup afgelopen september naar de impact van corona op hun business, hoe zij met hun oplossing de krapte op de arbeidsmarkt helpen oplossen en welke grote trends zij zien voor 2022. De eerste podcast over de impact van corona, is hier terug te luisteren. In de tweede podcast, hier terug te luisteren, gingen we dieper in op hoe recruitmenttechnologie recruiters kan helpen met de huidige krapte op de arbeidsmarkt. In deze derde podcast staat de vraag centraal: Welke trends verwachten leveranciers van recruitmenttechnologie voor 2022? We laten een aantal leveranciers in deze podcast aan het woord.

Trends, trends en nog meer trends

Artificial Intelligence, automatisering, assessments, bias uit de werving halen, de inzet van video; dit zijn trends die we al jaren voorbij horen komen, zal dit anders zijn voor 2022? Of verwachten we meer van bijvoorbeeld Virtual Reality in recruitment, blockchain of neuro-analyse? We legden het voor aan een aantal leveranciers van recruitmenttechnologie. Sandhna Chintoe (Cammio), Joeri Everaers (The Selection Lab), Christiaan Vogel (Tigris), Michael Oets (Mysolution), Janine Nieboer (OTYS), Karim Akhlal (Recrout), Eric Castien (BrainsFirst), Jan Govaerts (theMatchBox) en Aron Schilder (RecruitRobin) laten hun licht schijnen op de trends voor 2022 op het gebied van recruitmenttechnologie.

De podcast is hieronder in z’n geheel te luisteren, en via bekende podcast apps als Apple PodcastsGoogle PodcastsStitcher en Spotify.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER