Recruitment Tech Trends (1/3): Dit was de impact van corona op leveranciers van recruitmenttechnologie

In een drieluik eindejaarspodcasts zet Recruitment Tech een drietal hoofdvragen centraal die we hebben voorgelegd aan leveranciers van recruitmenttechnologie. In deze eerste podcast staat de vraag centraal: wat was de impact van corona op jouw business?

Trends

We vroegen hen tijdens de Recruitment Tech Industry Meetup afgelopen september naar de impact van corona op hun business, hoe zij met hun oplossing de krapte op de arbeidsmarkt helpen oplossen en welke grote trends zij zien voor 2022. In deze podcast gaan we dieper in op de impact van corona op de business van deze leveranciers. We laten een aantal leveranciers in deze podcast aan het woord.

Corona en recruitment

Corona heeft sinds maart 2020 impact op alles en iedereen. En dus ook op recruitment. Door lockdowns kwam iedereen thuis te zitten. Leveranciers konden niet meer langs prospects en klanten gaan en moesten remote gaan werken, wat in het begin echt een omslag was voor enkele leveranciers. Daarnaast komt de impact van corona op investeringen in technologie en de impact van corona op digitaliseren aan bod. Filip De Geijter (Actonomy), Michael Oets (Mysolution), Mark Benschop (Bullhorn), Joeri Everaerts (The Selection Lab), Karim Akhlal (Recrout), Aron Schilder (Recruit Robin), Eric Castien (BrainsFirst), Jan Govaerts (theMatchBox) en Sandhna Chintoe (Cammio) laten hun licht schijnen op deze onderwerpen.

De podcast is hieronder in z’n geheel te luisteren, en via bekende podcast apps als Apple PodcastsGoogle PodcastsStitcher en Spotify.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER