Download gratis het inspirerende e-Book Staffing Tech: Outlook 2022

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Dat en meer behandelen we in de live Staffing Tech Talkshow op 7 december en in het nu te downloaden e-book Staffing Tech: Outlook 2022.

Tips en tricks over Staffing Tech

Daarnaast hebben we alle achtergronden, interviews met leveranciers van staffing tech en artikelen met tips & tricks gebundeld in het e-book Staffing Tech: Outlook 2022. Deze is gratis via onderstaand formulier te downloaden, waarbij je je ook kosteloos kan aanmelden voor de Talkshow.

e-Book Staffing Tech 2022Download het e-book

Via onderstaand formulier kun je het e-book downloaden en je meteen aanmelden voor de Staffing Tech Talkshow op dinsdag 7 december van 11.00 tot 12.00 uur. Onder kijkers worden tickets verloot voor Werf& Bureaurecruitment Live dat in april 2022 plaatsvindt in Utrecht. Kun je er niet live bij zijn? Meld je dan aan voor de replay.

Naam*
Ik wil...*
Akkoord*

Bron foto: freepik

Hoe beoordeel jij jouw recruitment tech leveranciers en in welke recruitmenttooling ga je in 2022 investeren?

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang gratis het gedrukte rapport én maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER