Download gratis het inspirerende e-Book Staffing Tech: Outlook 2022

Hoe belangrijk is technologie voor arbeidsbemiddelaars? Wat was de rol van corona in de versnelling van de digitalisering? Waar liggen in 2022 de kansen voor bureaus om hun proces te optimaliseren? Dat en meer behandelden we in de Staffing Tech Talkshow op 7 december jl. en in het gratis e-book Staffing Tech: Outlook 2022.

Tips en tricks over Staffing Tech

Speciaal voor uitzenders en detacheerders hebben we het e-book Staffing Tech: Outlook 2022 samengesteld met achtergronden, interviews met leveranciers van staffing tech en artikelen met tips & tricks. Deze is gratis via onderstaand formulier te downloaden, waarbij je je ook kosteloos kan aanmelden voor de replay van de talkshow die 7 december 2021 is uitgezonden.

e-Book Staffing Tech 2022Download het e-book

Via onderstaand formulier kun je het e-book downloaden en meteen de replay bekijken van de Staffing Tech Talkshow waarin host Martijn Hemminga met vier leveranciers van staffing tech in gesprek ging over trends en ontwikkelingen.

Naam*
Ik wil...*
Akkoord*

Bron foto: freepik

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER