Meld gratis aan voor RTE21 pre-event op 16 november: Recruitment Tech Together Show

Dinsdag 16 november a.s. vindt het officiële pre-event van het Recruitment Tech Event  2021 plaats: de Recruitment Tech Together Show. Tijdens dit gratis online event van 10.00 tot 12.00 uur gaat host Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech Network, in gesprek met leveranciers van recruitmenttooling en tonen zij hun laatste innovaties. Het pre-event staat open voor iedereen, dus ook als je 18 november niet offline of online aanwezig bent bij het Recruitment Tech Event.

Recruitment Tech Together Show

Het thema van het Recruitment Tech Event is Tech Together, oftewel samenwerken om technologie optimaal in te zetten om jouw recruitmentdoelen te behalen. Tijdens de Recruitment Tech Together Show schuiven leveranciers van recruitmenttechnologie aan om te praten over hoe zij optimaal samenwerken met toeleveranciers, andere tooling en gebruikers. Ook laten ze een innovatie zien binnen hun oplossing, vertellen ze over hun product roadmap voor 2022 en kun je als kijker jouw vragen stellen.

Meld gratis aan en win tickets RTE21 of RTE22

Tijdens het pre-event worden de laatste tickets voor het Recruitment Tech Event op 18 november 2021 en de eerste tickets voor het event in 2022 verloot onder live kijkers. Meld je dus snel aan en zet dinsdag 16 november van 10.00 tot 12.00 uur in jouw agenda!

Meld je gratis aan voor het pre-event op 16 november

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER