3 redenen waarom je de content updates van Recruitmenttech.nl niet mag missen

Dagelijks deelt Recruitment Tech tips & tricks, insights en interessante interviews met experts uit de branche. Niets meer missen? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief. We zetten drie redenen op een rij waarom je dat zeker moet doen.

Echt álles wat je moet weten over recruitmenttechnologie

Op recruitmenttech.nl publiceren we het hele jaar door interessante content over diverse topics die belangrijk zijn voor iedere professional die werkzaam is binnen recruitment. De artikelen leggen je uit hoe je bijvoorbeeld het beste recruitmentsysteem selecteert, hoe je start met recruitment marketing en geven je inspiratie over hoe je het tekort aan talent zou kunnen oplossen door middel van tech. Daarnaast laten we experts en collega’s uit de branche aan het woord in interviews, podcasts en video’s. Hier kan je kortom regelmatig terecht voor jouw dosis recruitment-content. En het laatste nieuws en een overzicht van de meest interessante artikelen voor jou, ontvang je elke week in je mailbox.

Experts aan het woord

Het is belangrijk om diverse inzichten uit het recruitmentlandschap te verzamelen. Daarom delen we de visies, tips en verhalen van diverse experts uit de branche met je in de vorm van video-interviews, podcasts en geschreven content. De vele leveranciers van recruitmenttechnologie in de Benelux hebben veel expertise in huis, die dit weer graag met onze lezers delen. Ook laten we collega-recruiters aan het woord, om bijvoorbeeld te vertellen over hun tech stack, of valkuilen bij de selectie van bepaalde tooling.

Eenvoudig op de hoogte van de laatste events en webinars

In de nieuwsbrief vind je eenvoudig een overzicht van aankomende interessante events, webinars en meer. Daarnaast krijg je hierbij toegang tot exclusieve kortingen. Dat is dus zeker handig om even naast je eigen agenda te leggen!

Kortom, genoeg redenen om als recruitmentprofessional niets te mogen missen van het snel veranderende speelveld van recruitmenttechnologie. Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je hier

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER