Profiteer nog tot 3 september van de very early bird-korting op jouw ticket voor het Recruitment Tech Event 2021 en betaal je slechts €195,- voor een offline ticket en €55,- voor een online ticket. Het event is offline én online te volgen.

Offline én online

Waren er vorig jaar nog bijna 250 deelnemers online aanwezigen, gaan we dit jaar hybride. Wij hebben 150 plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te zijn bij de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht. Wees er snel bij van vol=vol. Liever online aanwezig? Geen probleem, het Recruitment Tech Event 2021 is online ook in zijn geheel te volgen. Aanmelden voor RTE21 doe je hier.

Steven Van Belleghem verzorgt keynote

Expert Steven van Belleghem, internationaal keynotespreker, verzorgt tijdens het Recruitment Tech Event 2021 een keynote over het binnenhalen van kandidaten en de uitdagingen hiervan gezien de vele veranderingen die corona (ook voor recruitment) heeft veroorzaakt. Hij is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland, zo sprak hij in 2018 tijdens het voorprogramma van Barack Obama in Amsterdam.

Very early bird tot 3 september

Tot 3 september meld je je nog aan tegen early bird-tarief, dus wees er snel bij! Je kan kiezen uit online tickets en offline tickets.

Herbeleef het Recruitment Tech Event 2020

Vorig jaar was het Recruitment Tech Event een online editie en dit jaar hybride, maar we willen je de beelden van vorig jaar niet onthouden:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER