Inhuurplatform Flextender neemt talent software ontwikkelaar Poolz over

Het onafhankelijke inhuurplatform voor de publieke sector Flextender heeft Talent Management software ontwikkelaar Poolz overgenomen. Met deze strategische overname verstevigt Flextender haar positie in de MSP-markt en wordt de dienstverlening verder uitgebreid.

Open en transparante inhuurmarkt

Flextender maakt al ruim tien jaar eerlijke inhuur makkelijk. Rick Groot, algemeen directeur: “Wij maken ons hard voor een open en transparante inhuurmarkt, met gelijke kansen voor iedereen. We zijn steeds beter gaan inspelen op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en leveranciers. De overname van Poolz sluit hier dan ook perfect bij aan; zowel de opdrachtgevers van Poolz als die van Flextender kunnen we door de overname een totaalpakket aan dienstverlening bieden. Flextender blijft groeien; ons team is ontzettend toegewijd om onze missie te laten slagen. We kijken uit naar wat de toekomst voor ons in petto heeft.”

Inhuurprocessen professionaliseren

Poolz, eveneens opgericht in 2011, is gespecialiseerd in software voor de modules inhuur, vaste vacatures, stages en interne mobiliteit voor de publieke sector. “De overname door Flextender biedt onze klanten een breed scala aan nieuwe diensten, zoals contractmanagement en (e-)facturatie. Zo kunnen inhuurprocessen verder worden geprofessionaliseerd en zorgen we voor extra ontzorging. Onze klanten kunnen nu namelijk niet alleen bij ons aankloppen, maar bij een team van ruim 25 specialisten met een brede kennis van de inhuurmarkt. Een echte win-win situatie dus.” Aldus Haike Spek, mede-oprichter van Poolz.

Match

Tijdens de eerste gesprekken tussen Flextender en Poolz bleek als snel dat de partijen elkaar niet alleen inhoudelijk versterken. Ook qua DNA en werkwijze is er een goede match tussen de bedrijven. Beiden hebben een transparant en eerlijk proces hoog in het vaandel staan. Spek noemt dit dan ook als de voornaamste reden om zich aan te sluiten bij Flextender. “Flextender is met haar onafhankelijke positie een autoriteit in de inhuurmarkt. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat we worden overgenomen door zo’n sterke partij, die ondanks haar groei nooit haar visie op inhuur uit het oog is verloren. Door onze software te koppelen aan het professionele inhuurproces van Flextender, ben ik ervan overtuigd dat we samen eerlijke inhuur nog makkelijker zullen maken.”

Op de foto van links naar rechts: Jaap Jan Westland en Rick Groot (Flextender), Ruben Hoogervorst en Haike Spek (Poolz).

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER