Hoe upgrade je je goede candidate experience naar 'an offer the candidate can't refuse'?

Digitaal gebruiksgemak is het nieuwe minimum. Het is een commodity. We vinden het de gewoonste zaak van de wereld om met een druk op de knop een product te kopen of een film te kijken. Maar wat als mensen meer verwachten dan enkel een goed product, goede service en goede fatsoenlijke digitale interfaces? En wat als kandidaten meer willen dan een ‘goede’ candidate experience?

The offer you can’t refuse

Steven Van Belleghem verzorgt keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2021Op de laatste geeft de internationaal keynotespreker Steven Van Belleghem antwoord tijdens het Recruitment Tech Event 2021 op 18 november 2021. Op basis van zijn nieuwste boek ‘The offer you can’t refuse’, vertaalt hij dit in november naar wat dit betekent voor werkgevers, intermediairs en recruiters. Maar waar gaat zijn boek over?

Dromen

Digitaal gebruiksgemak is het nieuwe en absolute minimum. De komende jaren zullen organisaties alles op alles moeten zetten om de dromen van hun klanten en kandidaten en bijvoorbeeld duurzaamheid te verbeteren. Als je hier als organisatie in slaagt, bind je je klanten voor langere tijd aan je, net als je potentiële werknemers.

Groei

Hoe je wel blijft groeien? Dat kan volgens Steven op drie vlakken: Ultiem gebruiksgemak, Life journey en Maatschappelijke meerwaarde. De expert verwacht dat ultiem gebruiksgemak naar voren zal komen in de vorm van onzichtbare, gepersonaliseerde interfaces. Bij Life journey kan je denken aan een organisatie als Google, dat niet enkel meer een zoekmachine is, maar ook zelfrijdende auto’s ontwikkelt. Maatschappelijke meerwaarde creeër je door je als organisatie bijvoorbeeld duurzaam in te zetten.

Recruitment

Al deze vlakken zullen doorgroeien door technologie, zoals 5G, artificiële intelligentie en robotica. Deze tech bieden tools om deze groei te realiseren. Maar hoe kunnen recruiters dit toepassen in hun proces? Hoe kunnen we aan de hand van deze vlakken en deze groei de kandidaat an offer you can’t refuse doen? Dat vertelt Steven Van Belleghem het publiek tijdens #RTE21.

Keynote ‘An offer the candidate can’t refuse’

In zijn keynote tijdens het Recruitment Tech Event 2021 op 18 november 2021 neemt Steven je in zijn gekende stijl mee in de filosofie van een Offer you can’t refuse. Veranderingen veranderen niet, ze worden opnieuw gevormd. Live. In Real Time. We zitten op de eerste rij en maken het mee. Kan je van deze fase gebruik maken om ‘an offer you can’t refuse’ te vormen voor kandidaten? In de nieuwe routine zal digitaal gebruiksgemak net zoals een goed product en een degelijke service een minimale voorwaarde zijn. Enkel organisaties die voor positieve verandering kunnen zorgen, zullen winnen. Zijn keynote barst van de energie en hij maakt het sprekend met voorbeelden en anekdotes uit alle hoeken van de wereld, inclusief die van recruitment.

Profiteer van het early-bird voor #RTE21

Donderdag 18 november vindt de 7e editie plaats van het Recruitment Tech Event plaats in de Pathé Leidsche Rijn bioscoop in Utrecht. Met de afsluitende keynote van Stephen Van Belleghem, talkshows, breakouts en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards. Tot en met 3 september profiteer je nog van de very early bird en betaal je slechts €195,- voor een offline ticket en €55,- voor een online ticket.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER