Westerduin Groep kiest voor totaaloplossing Mysolution:

Nederlandse marktleider in integrale softwareoplossing voor uitzenders en detacheerders, Mysolution, neemt OTYS over. OTYS heeft met hun cloud-based recruitmentsoftware sinds 2001 een marktpositie verworven in Nederland, België, Frankijk en 17 andere landen. De nieuw combinatie is een softwareleverancier die de complete recruitmentbranche in Nederland bedient en past bij de ambitie van Mysolution om als Nederlands softwarehouse een leidende rol te spelen in cloud-based recruitment oplossingen.

Innovatiekracht

Jaap Postma, CEO van Mysolution

Jaap Postma, sinds juni van dit jaar CEO van Mysolution, is verheugd met de overname: “Samen met OTYS hebben we de innovatiekracht die nodig is om de recruitmentbranche te helpen met het verzilveren van kansen en het hoofd te bieden aan uitdagingen. Denk hierbij aan de toenemende flexibilisering van de arbeidsmarkt en de impact van nieuwe technologie (zoals robotisering en AI). Ontwikkelingen zoals re-skilling van medewerkers op grote schaal en de continue veranderende wet- en regelgeving voor arbeidsverhoudingen maken extra innovaties noodzakelijk.”

Ecosysteem

Een andere belangrijke reden voor de overname van OTYS door Mysolution is dat OTYS beschikt over een sterk ecosysteem met specifieke toonaangevende partneroplossingen. Dit sluit goed aan bij de aanpak van Mysolution om haar klanten te bedienen met oplossingen op deelgebieden in samenwerking met innovatieve partners.

Goede handen

Oprichter en oud-CEO van OTYS, Jorrit Blok, is blij dat zijn levenswerk in goede handen is bij Mysolution. “Mysolution biedt oplossingen die zowel de werkprocessen van recruiters als de candidate experience van werkzoekenden verbeteren en levert totaaloplossingen voor uitzenders en detacheerders. De visie, aanpak en diensten van OTYS sluiten hier naadloos bij aan.” OTYS werd in 2001 opgericht door Jorrit Blok op een zolderkamer in Veenendaal. Gestart als softwareleverancier is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot dienstverlener in recruitment met een totaaloplossing voor het complete recruitmentproces. OTYS is Veenendaal altijd trouw gebleven, maar sloeg ook internationaal zijn vleugels uit met vestigingen in Tsjechië en België.

Tangram

Met de overname van OTYS bouwt Mysolution door op de overname van ATS leverancier
Tangram in 2017. Mysolution biedt hiermee een kosteneffectief platform voor de totale markt in recruitment software. Door de ATS- en CRM-functies van OTYS te combineren met de mid- en backoffice functionaliteit van Mysolution, kunnen ook alle staffing organisaties, ongeacht hun grootte, van innovatieve oplossingen profiteren.

Recruitment Tech vroeg Jaap Postma eerder dit jaar in een korte video zich voor te stellen aan het recruitmentpubliek:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER