Webinar: Waarom employer branding een bepaalde dosis durf verlangt

Employer branding is een belangrijk onderdeel van je recruitmentproces. Maar hoe zet je nou een authentiek employer brand neer? Cammio legt het je in dit webinar uit.

Waarom employer branding een bepaalde dosis durf verlangt

In dit gratis webinar daagt Walter Hueber, co-founder en CEO bij Cammio, je uit om een authentieke employer brand neer te zetten en deelt hij praktische tips en tricks. Waar employer branding nog niet zo lang geleden nog essentieel was om je in een krappe kandidatenmarkt van de concurrentie te onderscheiden, ligt de nadruk tijdens de coronapandemie veel meer op het bieden van transparantie en zekerheid voor (potentiële) werknemers. Juist in onzekere tijden biedt employer branding kansen om de zichtbaarheid en het vertrouwen in je werkgevers-merk te vergroten en  de candidate experience naar een heel nieuw niveau te brengen. Maar daar is wel een bepaalde dosis durf voor nodig! Ook in het nieuwe normaal is het makkelijk om je te laten meeslepen in het streven naar perfectie, met als gevolg een beeld van het bedrijf dat niet meer overeenkomt met de dagelijkse realiteit van je organisatie.

Meld je hier gratis aan voor het webinar van Cammio

Over Cammio

De videorecruitmenttool Cammio is opgericht in 2013 en helpt organisaties om hun wervingsproces te upgraden en biedt tegelijkertijd een best-in-class kandidaat- en employer branding ervaring. Cammio heeft als doel kandidaten met video de mogelijkheid te geven hun ware potentie te tonen door persoonlijkheid toe te voegen aan hun cv door middel van video.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER