Teddy Dimitrova:

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je gratis via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Teddy Dimitrova zal de bezoekers, als officiële host van het online event, wegwijs maken in het programma.

Wie is Teddy Dimitrova?

“Ik kom uit Bulgarije, maar woon al zo’n dertien jaar in Nederland. De laatste jaren werk ik als freelancer in de recruitmentbranche. Ik help vooral startups en scaleups. Je zult me ook vinden op conferenties en evenementen, wat geweldige plekken zijn om ideeën uit te wisselen.”

“Ik kan echt niet wachten om alle verschillende tools te zien op Demo_Day”

Welke tooling gebruik je zelf?

“Ik denk dat tooling een van de belangrijkste onderdelen van mijn werk is. Voor werving is het bijna onmogelijk om geen tooling te gebruiken. Eigenlijk ken ik geen enkele recruiter die geen tools gebruikt. Alleen al een eenvoudig recruitmentsysteem kan de hele manier waarop je werft in positieve zin veranderen. Laat staan alle andere tools die je kunnen helpen met werven. Ik kan echt niet wachten om alle verschillende tools te zien op Demo_Day.”

Wat kunnen we van jou verwachten op Demo_Day?

“Ik heb de eer om het evenement te hosten. We hebben een heleboel tools die zich gaan presenteren. Dit is een mooie gelegenheid om deel te nemen aan demo’s. Naast het hosten, ga ik zelf ook deelnemen aan de sessies omdat ik ook erg van dat onderdeel houd. Ik kijk er erg naar uit!”

Host Teddy Dimitrova geeft je in onderstaande video alvast een kleine vooruitblik op Demo_Day 2021:

Meld je gratis aan voor 1 juni en ontvang de gratis Tech Box

Op dinsdag 8 en donderdag 10 juni vindt de vijfde editie van Demo_Day plaats. Twee middagsessies om je via interviews, breakouts, netwerktafels en speeddates te oriënteren op de nieuwste tooling. Meld je nu gratis aan voor Demo_Day 2021. Wanneer je je uiterlijk 1 juni 2021 aanmeldt, ontvang je voorafgaand aan het event de Tech Box met daarin onder meer het event magazine, de Recruitment Tech Survey 2021, de Recruitment Tech Landscape 2021 (editie 2), versnaperingen én goodies van Demo_Day-partners en Recruitment Tech. Je aanmelding telt voor beide middagen. Het programma is hier te vinden en wordt dagelijks geüpdate.

Meer informatie & gratis aanmelden voor Demo_Day

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER