Ricardo Risamasu (Talmark) over samengaan met Steam:
Marco van Rookhuijzen (Steam) en Ricardo Risamasu (Talmark)

Begin maart maakten Steam en Talmark bekend dat ze samen verder gaan. Talmark heeft haar aandelen overgedragen aan campagne-ontwikkelaar Steam en wordt daarmee onderdeel van de Steam-groep. Talmark-partner Ricardo Risamasu vertelt meer over het samengaan.

Wervingsvragen

De beide bureaus zien een groeiende behoefte in de markt voor een integrale aanpak van employer branding en online recruitment; van strategische personeelsplanning en campagnevoering tot en met de realisatie van recruitmentsites en de koppeling met recruitment systemen. Met deze combinatie ontstaat een bureaugroep die voor elke structurele en urgente wervingsvraag een passende strategie en oplossing kan bieden. Beide bureaus blijven voorlopig hun eigen merknaam voeren.

Krachtig

Talmark-partner Ricardo Risamasu vertelde in de Recruitment Tech Monthly meer over het samengaan met Steam. “Dit is een stap waar beide bureaus echt trots op zijn. Er ontstaat hiermee een nieuwe en krachtige, Nederlandse bureaugroep gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie. Het is erg bijzonder om te merken dat zoveel zaken gelijkgestemd bleken te zijn.” In onderstaande video gaat Ricardo Risamasu hier dieper op in.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER