Het einde van het jaar komt er weer aan en dan is het natuurlijk tijd om terug te blikken. Recruitment Tech doet dit in de maandelijkse live-uitzending Monthly op 6 januari: een uur bomvol recruitmenttechnologie en diverse gasten.

Bomvol programma

In deze bomvolle uitzending schuiven diverse gasten aan. Walter Hueber, CEO van Cammio, vertelt over het 2020 van de leverancier van recruitmenttechnologie, de impact van de coronacrisis op de business én de overname door online jobplatform StepStone. Ook René Bolier, CEO van OnRecruit, komt vertellen over zijn jaar, waarin hij onder meer is gestart met de show ‘Bolier talks tech’ op recruitmenttech.com. Tenslotte verwelkomen we ook Carol Geens, sales director van HRlinkIT, aan de desk. Zij vertelt onder meer over hoe Demo_Day België was, de allereerste editie, die zij als host leidde.

Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikken we terug op 2020 en kijken we vooruit naar 2021 op het gebied van recruitment en tech. Dat mag je niet missen dus!

Volg Recruitment Tech op LinkedIn en volg de livestream op woensdag 6 januari vanaf 16.00 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER