Amerikaanse Phenom People neemt recruitmentsite bouwer Endouble over

Phenom heeft de overname van Endouble, de Amsterdamse organisatie die bekend staat om het verbeteren van de candidate experience in heel Europa, aangekondigd.

Regionale aanwezigheid

Het Amerikaanse Phenom, wereldwijd toonaangevend op het gebied van Talent Experience Management (TXM), vergroot met deze deal hun regionale aanwezigheid, voegt technische expertise toe, en bevordert tegelijkertijd de onboarding van klanten en de toepassing van TXM.

Trots

Jeroen Kneppers, CEO van Endouble: “Het vervult ons met trots hoe Endouble het eenvoudiger heeft gemaakt voor recruiters om toptalent te bereiken en voor kandidaten om een nieuwe baan te vinden, erop te solliciteren en ten slotte aan het werk te gaan. De allesomvattende benadering van Phenom laat onze klanten kennismaken met een nieuwe, door AI aangedreven dynamiek, en laat zien hoe de ervaring van alle betrokkenen het gehele talentecosysteem beïnvloedt.”

Productiviteit verhogen

Mahe Bayireddi, CEO en medeoprichter van Phenom: “Met onze tweede overname in drie maanden vergroten we onze aanwezigheid en ons personeelsbestand in Europa. We kijken uit naar onze samenwerking met de klanten van Endouble, aangezien deze al eerder hebben laten zien zich in te zetten voor de kandidaatervaring op een wijze die bij ons past. De introductie van AI en automatisering bij Europese HR-teams zal hen helpen hun productiviteit te verhogen en hun recruiters, medewerkers en wervingsmanagers innovatieve ervaringen te bieden.”

Interview Unleash

Tijdens Unleash 2019 spraken we met Jonathan Dale, VP Product Marketing bij Phenom People, over de holistische aanpak van Phenom People, hoe ze dat doen en wat hun plannen zijn. De video bekijk je hieronder.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER