Met talent experience management combineert Phenom People in haar oplossing talent acquisition (nieuwe medewerkers) met talent management (huidige medewerkers). Met deze aanpak wil zij talent acquisition  en talent management niet meer als kostenpost zien, maar juist als profitcenter. Jonathan Dale, VP Product Marketing bij Phenom People, vertelde Recruitment Tech TV tijdens UNLEASH Parijs over hun holistische visie op talent.

Artificial intelligence

“In ons platform hebben we kunstmatige intelligentie en machine learning ‘ingebakken’. Dat is volgens ons de sleutel om alle ervaringen tijdens de employee journey tussen je kandidaten, recruiters, medewerkers en managers met elkaar te kunnen verbinden. AI speelt daar een grote rol in om die ervaringen zo optimaal mogelijk te maken”, zegt Dale.

Talent management

Van oorsprong richt Phenom People zich op de voorkant, het recruitmentstuk. Maar ook je huidige medewerkers zoeken carrièremogelijkheden. “We hebben een holistische visie als het gaat om talent,” stelt Dale. “Met onze nieuwe oplossingen Career pathing & Diversity & Inclusion laten we zien dat ‘acquisition’ en ‘management’ goed samen gaan.”

In de onderstaande video vertelt Dale meer over de holistische aanpak van Phenom People, hoe ze dat doen en welke plannen ze hebben voor 2020.

UNLEASH Spring 2020 in Londen

UNLEASH Spring combineert een congres met toonaangevende sprekers vanuit de hele wereld met een expo-vloer met +150 hr tech vendors inclusief +40 startups. Meer dan 3000+ HR professionals zijn 24 en 25 maart 2020 in Londen om zich te laten bijpraten over hr tech. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website van UNLEASH Spring.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER