Op zoek naar een handig overzicht van alle recruitmenttechnologie uit de Benelux? Download dan The Benelux Recruitment Tech Landscape 2021.

Hét online overzicht van leveranciers

Met The Benelux Recruitment Tech Landscape wordt getracht om de beschikbare technologie, van leveranciers met een kantoor of vertegenwoordiging in de Benelux, inzichtelijk te maken. Ook deze editie is de Landscape uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces, maar weer een tikkeltje anders dan de eerdere edities. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces: Setup, Recruit, Select, Hire, Evaluate en de overkoepelende fase Manage. Hierdoor kan, aan de hand van waar jouw organisatie zich bevindt in de funnel, eenvoudig worden bekeken welke organisaties in dat gedeelte van het proces een rol spelen. De Landscape is hier te downloaden.

Mis je een leverancier?

Op 10 juni 2021, tijdens Recruitment Tech Demo_Day, verschijnt de nieuwe editie. Leveranciers die niet op deze zesde editie staan, kunnen zich hier gratis aanmelden voor het overzicht. Meer informatie, het leveren van input of het wijzigen van jouw vermelding kan op de Landscape-pagina.

  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER