Recruitment Tech Event 2020

Tot en met donderdag 12 november kun je een gratis online ticket bemachtigen voor het Recruitment Tech Event op 19 november wanneer je meedoet met de Recruitment Tech Survey 2021. In dit nieuwe onderzoek brengen we de tevredenheid van gebruikers van recruitmenttooling in kaart en de trends voor 2021.

Zes dimensies

In de Recruitment Tech Survey kun je de leveranciers van recruitmenttooling op een zestal dimensies beoordelen: productkwaliteit, klantgerichtheid, prijs-kwaliteitsverhouding, innovatievermogen, servicegerichtheid en proactief meedenken. Ook wordt gevraagd in hoeverre een gebruiker de betreffende leverancier zou aanbevelen op een schaal van 1 tot en met 10, de NPS-score.

Vul nu de vragenlijst

Gratis ticket Recruitment tech Event

Als dank voor het invullen van het onderzoek krijg je als recruiter die werkzaam is bij een bureau of corporate een code t.w.v. € 45,- die je kunt inwisselen voor een gratis online ticket of korting op een VIP-ticket (incl. lunch en borrel) voor het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november. Daarnaast worden er ook nog 5 VIP-tickets verloot waarbij je lunch en borrel bezorgt krijgt t.w.v. € 95,00. Om voor het gratis ticket in aanmerking te komen dien je uiterlijk 12 november aan het onderzoek hebben meegewerkt.

Vul nu de vragenlijst

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER