Zes inzendingen voor de Recruitment Tech Awards werden maandag 19 oktober verrast met een nominatie. In een live uitzending op LinkedIn maakte juryvoorzitter Marnix de Groot de 6 genomineerden bekend. Bekijk de samenvatting van de uitreiking met eerste reacties van de genomineerden terug én hoe de vakjury de jurering heeft ervaring.

Livestream

Juryvoorzitter Marnix de Groot was in de studio aanwezig om de nominaties bekend te maken en om de eerste reacties te peilen bij de genomineerden. In bovenstaande samenvatting kun je de reacties terugkijken van de genomineerden.

Vakjury

Ook mede-juryleden Heleen Stoevelaar, Patrice Boonstra en Patrick Boonstra deelden hun ervaringen van de jurering in een aantal korte video’s.

Patrick Boonstra

Heleen Stoevelaar

Patrice Boonstoppel

Stem op de genomineerden

Tot en met 3 november 17.00 is het woord aan de publieksjury. Welke case en tool krijgt jouw stem omdat je vindt dat deze het meest innovatief en/of effectief is. Je kunt bij het stemmen aangeven of je kans wil maken op VIP-tickets voor het Recruitment Tech Event op donderdagmiddag 19 november 2020 en/of tickets voor hopelijk weer een offline editie in 2021. Breng nu je stem uit >

De Recruitment Tech Awards 2020 worden mogelijk gemaakt door Compagnon.

Recruitment Tech Event 2020

Op de 6e editie van het Recruitment Tech Event presenteren de 6 genomineerden hun case en tool tijdens de online breakouts. Verder zijn er 3 keynotes waaronder van Janne Vereijken over innovatie. Doe mee met de online speeddates en stel jouw vragen in de talkshow. Boek dan nu jouw online tickets voor het Recruitment Tech Event 2020. Tijdens de 6e editie van het event ontdek je vanuit huis of kantoor de laatste trends op het gebied van recruitmenttechnologie. Het reguliere ticket kost tot een week van tevoren slechts € 45,- inclusief Tech Box met event magazine en goodies. Het VIP ticket kost € 95,- en dan staat er in de ochtend een koerier op de stoep met de Tech Box en een lekkere lunch en borrel.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER