Nieuwe editie Recruitment Tech Landscape 2020 gepresenteerd

Inmiddels hebben bijna 3.000 mensen in totaal de Benelux Recruitment Tech Landscape gedownload en zijn er honderden verspreid tijdens events. De 5e editie van de Recruitment Tech landscape verschijnt tijdens het Recruitment Tech Event op 19 november. Sta jij als leverancier van recruitmenttechnologie nog niet op de poster? Of wil je in meer categorieën staan? Dan kun je nieuwe vermeldingen en wijzigingen uiterlijk donderdag 29 oktober online doorgeven.

Naslagwerk

De Benelux Recruitment Tech Landscape is het overzicht van leveranciers van recruitmenttechnologie met een vestiging in Nederland, België en/of Luxemburg. Net als met haar sites en events draagt ook The Benelux Recruitment Tech Landscape bij aan het inzichtelijk maken van beschikbare technologie voor recruitment. De landscape wordt veelvuldig egbruikt door recruiters wanneer zij zich oriënteren op recruitmenttooling.

  • Controleer of je in het Leveranciersoverzicht staat. Dit is de bron waaruit de Recruitment Tech Landscape wordt samengesteld.
  • Wil je als leverancier een vermelding toevoegen, dan kan dat hier.
  • Wil je een bestaande vermelding uitbreiden of in meer dan 1 categorie komen te staan, dan kun je dat hier aangeven.

Download of bestel

De Landscape is uitgebeeld in volgorde van het recruitmentproces. De categorieën, met daarin opererende organisaties, staan in de logische volgorde van het recruitmentproces. De Landscape 2020 II is hier te downloaden of hier als hardcopy te bestellen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER