Profiteer nog tot donderdag 1 oktober van korting op het Recruitment Tech Event 2020

Profiteer nog tot aanstaande donderdag 1 oktober van early bird-korting op jouw ticket voor het Recruitment Tech Event 2020. Het event is offline én online te volgen, daarnaast biedt Recruitment Tech een (gratis) online pre-event, Recruitment Tech Innovation Show, aan.

Early bird tot donderdag 1 oktober

Tot 1 oktober meld je je nog aan tegen early bird-tarief, dus wees er snel bij! Je kan kiezen uit online tickets en offline tickets. Daarnaast zijn er 25 VIP-tickets, deze personen ontvangen lunch en een borrel thuis om optimaal van het Recruitment Tech Event 2020 te kunnen genieten.

Offline én online

Waren er vorig jaar nog bijna 500 aanwezigen in de Amsterdome, dit jaar is de capaciteit een stuk lager door de 1,5 meter afstand die gehouden moet worden. Daarom is het dit jaar ook mogelijk om online aanwezig te zijn. Er is zelfs een online VIP-ticket waar de lunch en de borrel bij je thuis of op kantoor wordt bezorgd. Aanmelden voor RTE20 doe je hier.

Let’s innovate!

Donderdag 19 november vindt de zesde editie van het Recruitment Tech Event corona-proof plaats in de Amsterdome in Amsterdam. Voor het eerst zal het event een thema hebben: Let’s innovate!. Juist in deze bijzondere tijden is het belangrijk om te blijven innoveren als recruiter. Niet alleen qua technologie maar ook qua proces en strategie.

Komende weken wordt meer van het programma van het Recruitment Tech Event bekendgemaakt.

Recruitment Tech Innovation Show

Op donderdag 12 november vindt de gratis Recruitment Tech Innovation Show plaats. Tijdens het pre-event staan de technologische innovaties van verschillende recruitmentleveranciers centraal. In een live talkshow gaat Martijn Hemminga, oprichter van Recruitment Tech, in gesprek met leveranciers over innovaties in ons vakgebied in 2021 en verder. Aanmelden is gratis en je kan zowel enkel naar het pre-event als gecombineerd naar het pre-event en het Recruitment Tech Event op 19 november.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER