Even voorstellen: Tigris geeft het woord 'uitzendsoftware' een nieuwe dimensie

Na drie jaar van voorbereiding is de integratie van de uitzendsoftware van Tigris met de payroll-service van Nmbrs een feit. Door deze samenwerking hebben aangesloten uitzendbureaus via de cloud toegang tot de best mogelijke best-of-breed-oplossing binnen de uitzendbranche.

Ontwikkeling

De integratie betekent dat er een Tigris-schil bovenop de Nmbrs-software komt. Maikel Neelen, medeoprichter van Tigris, vertelt aan Recruitment Tech hoe dit proces in elkaar stak. “De afgelopen drie jaar is er met tien developers gewerkt aan deze integratie. Dit betekent dat Tigris het uitzendspecifieke deel ontwikkeld heeft. Vervolgens gaat de data naar NMBRS. Zij draaien de verloning en de verloonde data komt terug naar Tigris. Tigris bouwt hieruit een eigen loonstrook op. Hier heeft met name de ontwikkeling in gezeten. Naast het optimaliseren en doortesten met middelgrote uitzenders.”

Gehele traject faciliteren

“Concreet betekent dit dat we als enige partij in Nederland in staat zijn om het gehele traject te faciliteren voor kandidaat en opdrachtgever op het Salesforce platform. Dit zorgt ervoor dat je veel verder kunt gaan in het bieden van een optimale beleving aan je kandidaten en opdrachtgevers. Zowel front- als backoffice zijn key processen voor een uitzendorganisatie.”

Basis

“Een geïntegreerd recruitmentsysteem is de basis voor efficiënte en effectieve recruitment. Hierdoor kun je meer datagestuurd te werk gaan: weten waar de beste kandidaten zich bevinden en realtime inzicht hebben in de resultaten van jobboards, social media en advertenties. Daarnaast kan het een automatische match maken. De opdrachtgever kan voor zijn vacature automatisch de matchende kandidaat of kandidaten vinden en via een app benaderen, zonder dat het uitzendbureau daartussen zit. Gezien we het proces van reageren op een vacature tot aan het maken van het contract kunnen automatiseren.”

Verspilling

“Het werken met een geïntegreerd systeem leidt ook tot minder verspilling (tijd en dus geld) voor het uitzendbureau en het levert meer nuttige informatie op. Doordat de recruitment gekoppeld is met de achterkant van het systeem is bij de selectie informatie over de CAO en het loon (wat moet deze kandidaat verdienen?) direct beschikbaar”, aldus Maikel Neelen.

Inzichten

Tigris biedt één integraal platform voor het gehele uitzendproces. Jobmarketing, recruitment, operations én payrolling binnen één platform, ontwikkeld op Salesforce. Met Tigris kun je exact zien waar een kandidaat vandaan komt, of hij geplaatst is bij een klant en wat hij uiteindelijk aan omzet en marge oplevert. Deze informatie kun je vervolgens gebruiken om te bepalen waar je je marketingbudget het beste aan kunt besteden. Naast al deze inzichten, kun je ook heel eenvoudig communiceren met opdrachtgevers en kandidaten en kun je ze eenvoudig toegang geven tot de app van jouw uitzendbureau.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER