Bereken de kosten van levensonderhoud met deze gratis tool

Heb je een vacature waarvoor een kandidaat moet verhuizen? Dan komt deze gratis verhuizingstool goed van pas.

Gratis tool

Numbeo is een nieuwe, gratis tool die mensen helpt bij het verhuizen. Met de tool bereken je eenvoudig de kosten van levensonderhoud. Vul een locatie in en de maandelijkse kosten voor de situatie van de kandidaat worden getoond. Daarnaast toont de tool de gemiddelde individuele kosten van huur, nutsvoorzieningen en bijvoorbeeld uit eten gaan.

Vergelijk locaties

Het is ook mogelijk om meerdere locaties te vergelijken, zodat je gemakkelijk ziet waar het levensonderhoud goedkoper is. Daarnaast is het mogelijk om gegevens te vinden over bijvoorbeeld de kwaliteit van leven, criminaliteit, gezondheidszorg, verkeer en huizenprijzen. Deze tool kan dus zeer nuttig zijn voor jou en je kandidaat.

Hier maak je eenvoudig gebruik van Numbeo’s tool

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER