Kijk de demo talk van Byner terug: Stroomlijn inzet van professionals van lead tot factuur

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Byner.

Stroomlijn inzet van professionals van lead tot factuur

Byner stroomlijnt de inzet van professionals van lead tot factuur voor bedrijven die actief zijn in Staffing en Consultancy. In deze demo tonen wij hoe Byner hen helpt de digitale processen te organiseren, zodat:
• werkzaamheden efficiënt, volledig en first-time-right worden uitgevoerd
• gewerkt wordt in overeenstemming met de actuele wet- en regelgeving
• alle betrokkenen in Sales, Marketing & Finance optimaal kunnen samenwerken
• professionals slim kunnen worden ingepland
• alle betrokkenen toegang hebben tot relevante data en afspraken
• de juiste data wordt gebruikt voor rapportages, dashboards en managementinformatie
Aan de orde komen zaken als: – contractregistratie – onboarding – documentmanagement & electronic signing – resource planning – aanvraagregistratie – tijd- en onkostenregistratie – facturatie – rapportage

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Byner terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER